That´s the spirit!

I dagens Landskronaposten kan man läsa nedanstående frågeställning. Lite härlig "Landskronapesimism" piggar alltid upp i höstmörkret. Mer än var annan tycker att det bästa vore att riva stan, skjuta befolkningen och skyffla igen klabbet! Kommunen, region Skåne och staten satsar flera hundra miljoner på vår stads utveckling men Landskronaborna tycker att det är meningslöst. Ingen falsk optimism här inte!
image39


Hörde på P1 här om dagen att alla kurvor pekar uppåt för Landskrona! Sicket snack! Vi vet ju att allt är skit och att det är åt helvete med hela samhället!. Vaför anstränga sig? Varje dag är ju ändå bara en bit av resan mot döden!


Kommentarer
Postat av: Ellen Klintenberg

Herregud. Det är inte sant. Säg att det är ett skämt?!

2007-11-15 @ 21:39:06
Postat av: Mongos fru

Landskrona kan bara räddas av en man; en folkets hjälte, som på Indiana Jones manér trotsar faror lika dumdristigt som en tonårsdotter.
När ger du dig in i partipolitiken Sverker? Folket behöver dig i lika hög grad som de behöver Homer Simpson. De vet bara inte om det än.

2007-11-18 @ 13:15:32
Postat av: Sverker

Hehehe... Tanken har dykt upp men tyvärr går inte det eftersom jag också håller på att rädda världen från trafikdöden :-) Jag hinner helt enkelt inte. Då ser det mer lovande ut för Agnes, hon jobbar i sin egenskap av MUF-ordförande på ganska flitigt med lokalpolitiken. Jag får nöja mig med att sola mig i glansen.

Vi var och inspeketade bygget i Ellös här om helgen. Fint som snus ser det ut att bli.

Tveka inte att titta in om ni har vägarna förbi Skåne, hjärligt välkomna!

2007-11-18 @ 20:21:52
Postat av: ursula

kanske är det
de tryckande slottssteksångorna som ligger tungt över vången eller
är det cirkulärteorin kring varvet..
-då när varvet fanns...då...

... eller
är det kanske tid att kalla på
hjälten som alltid ser dig..
-Bältmannen??

2007-11-18 @ 22:07:48
URL: http://ursulationer.blogspot.com
Postat av: Mongos fru

Trafikdöden är naturligtvis ett hopp för miljön. Om trafiken dör ut, så minskar försurning och växthuseffekt drastiskt. Kanske du inte ska arbeta alltför hårt för att motverka att trafikdöden?
Om trafiken dör ut minskar också antalet döda i trafiken. Finurligt va! Jag tror minsann att du har en idé att arbeta vidare med här.

Vår äldste vackre son, den sextonårige, läser flitigt en bok du skrivit. Vi gläds åt att se familjen Klintenberg posera i allehanda lärandesituationer i denna underhållande bok, och försöker efterlikna er så gott vi förmår.

2007-11-19 @ 14:55:34
URL: http://www.hovashockey.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0